UV-C-valolla haitallisia mikrobeja vastaan

UV-valolla haitallisia mikrobeja vastaaan

Svetolit UV-laitteet tuhoavat tehokkaasti kaikki haitalliset mikrobit ilmasta ja pinnoilta – helposti ja nopeasti. UV-C (253,7nm) laitteet tuhoavat kertakäsittelyllä tilan sisäilmasta ja pinnoilta 99,9% mikrobeista, oli kyseessä sitten virukset (ml. Covid-19), bakteerit tai itiöt. Käsittelyllä täydennetään tilan mekaaninen puhdistus. Tulos on suoraan verrannollinen käsiteltävän tilan kokoon ja sen desinfiointiin tarvittavaan aikaan.

UV-laitteen toiminta: desinfioitava tila tyhjennetään henkilöistä, eläimistä ja kasveista, jonka jälkeen UV-laite viedään käsiteltävään tilaan, ohjelmoidaan käsittelyaika ja käynnistetään ohjelma. Huoneesta poistumiseen varatun varoajan  jälkeen desinfiointikäsittely alkaa ja sen valmistuttua laite antaa äänimerkin. Tila on heti valmis käyttöön ja sen valmistuttua laite antaa äänimerkin.

Käsittelyn aikana huonetilaan ei saa mennä. Turvallisuuden varmistamiseksi laitteeseen on asennettu liiketunnistin, joka sammuttaa laitteen välittömästi, mikäli tilassa havaitaan liikettä.

Tila on käsittelyn jälkeen heti valmis käyttöön. Esimerkiksi 20–30 m2 toimistotilan desinfiointi on valmis 6-8 minuutissa.

UV-laitteen etuja

  • Helppokäyttöinen ja nopea
  • Tutkitusti tehokas ja turvallinen
  • Desinfioi tilan kaikki pinnat, myös tekstiilit
  • Ei jätä ainejäämiä pinnoille
  • Tilat turvalliset käyttää välittömästi käsittelyn jälkeen.

Katso lisää laitteesta Terveystekniikan sivuilta.

Kysy tarjous UV-laitteella desinfioinnista!

UV-valolla toimistotilan desinfiointi

UV-valolla haitallisia mikrobeja vastaan