KLV-palvelu

Meillä KLV-palvelussa suhtaudutaan siivoustyöhön intohimoisesti. Takanamme on pitkä historia alalla ja onnistumiseen vaadittava tietotaito. Kehitämme yritystämme kaiken aikaa niin, että voimme tarjota sinulle parasta saatavilla olevaa palvelua ja kalustoa.

Asiakaspalveluun kiinnitämme erityistä huomiota. Olemme joustavia ja välittäviä. Vasteaikamme on lyhyt, parhaimmillaan muutama tunti. Löydämme ratkaisut haastavissakin tilanteissa. Tiedämme, mitä teemme. Sitoudumme työhömme vahvasti ja olemme vastuuntuntoisia. Teemme aina kaikkemme, emme tyydy helpoimpiin ratkaisuihin.

Työntekijämme ovat osaavia ja tyytyväisiä, vaihtuvuutta ei juurikaan ole. Koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti.

Osaamme asiamme.

Yhteiskuntavastuu

Hankkeet
Olemme kiinnostuneita tavoista, joilla autetaan ihmisiä saamaan parempi ote elämästään. Siksi olemme mukana monenlaisissa tätä tukevissa hankkeissa ja ohjelmissa.

Työntekijöiden koulutus, oppisopimuskoulutus
Kannustamme henkilökuntaamme kouluttautumaan ja hankkimaan lisää tietotaitoa. Meillä on myös mahdollista hankkia uusi tutkinto: koulutamme työntekijöitämme oppisopimuskoulutuksessa esimerkiksi laitoshuoltajista alan erikoisammattitutkintoon asti.

Luotettava kumppani –ohjelma
Olemme mukana Luotettava kumppani –ohjelmassa, mikä tarkoittaa sitä, että työnantajana hoidamme yhteiskunnalliset velvoitteemme huolellisesti. Dokumenttimme ovat aina ajan tasalla.
Tarkasta tästä linkistä tilaajavastuuraporttimme. Tämä raportti vaihtuu 2 kk:n välein.

Tutustu myös näihin palveluihimme

Kuivajääpuhallus

Kuivajääpuhallus on nopea menetelmä lähes kaikkien kohteiden puhdistamiseen.

Lue lisää!

Ylläpitosiivoukset

Sopimussiivousta tarjoamme jatkuvaa siivousta tarvitseviin asiakaskohteisiin.

Lue lisää!

Ikkunoiden
pesut

Erilaisten ikkunoiden pesut ja sälekaihdinten puhdistukset hoituvat kauttamme nopeasti ja joustavasti.

Lue lisää!