HySprayn avulla voidaan huonetilan pinnat ja ilma desinfioida helposti ja nopeasti

Laitteen teho perustuu vetyperoksidiin, jota laitteen avulla puhalletaan huonetilaan. Käsittely on nopea ja jo reilun tunnin kuluttua käsittelystä huone voidaan ottaa uudelleen käyttöön.

HySpray tehoaa tutkitusti mm. seuraaviin mikrobeihin: Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus, Escherichia coli EHEC, Aspergillus niger, Clostridium difficile, Penicillium SPP, Norovirus, Bacillus Stearothermophilus.

Laite soveltuu hyvin puhdastilojen desinfiointiin, sillä puhdistustulos voidaan myös mitata Hycontrol mittalaitteella ja mittaustulokset jäävät laitteen muistiin. Mittalaitteen tiedoista saadaan tulostettua tarkka puhdistusraportti, jolla voidaan todentaa tilan ilman ja pintojen olleen desinfioitu kyseisenä ajankohtana.

HySprayllä voidaan myös käyttää joissakin sisäilmaongelmatiloissa ensipuhdistustoimenpiteenä.

Jatkuvasti puhtaat sisätilat

HySpray-tehopuhdistuksen jälkeen voidaan huoneeseen laittaa ylläpitäväksi laitteeksi Medairin Aerte AD-laite, joka on tarkoitettu käytettäväksi jatkuvasti sisätiloissa. Lue lisää Aerte AD:sta alta!

Aerte AD jatkuvaan sisäilman desinfiointiin

Aerte AD on sisäilman desinfiointiin tarkoitettu laite, jonka teho perustuu hydroksyyliradikaaleihin. Tuote on ensisijaisesti kehitetty epidemioiden ehkäisyyn ja siihen tarkoitukseen laitteita on monissa maissa asennettu kokonaisiin sairaalaosastoihin. Suomessa laitteesta on huomattu olevan konkreettista ja välitöntä apua sisäilmaongelmista kärsivien oireiluun. Henkilöt, jotka ovat hyötyneet laitteesta, ovat antaneet erinomaista palautetta.

Ilmakehän puhdistautumismekanismi perustuu samoihin hydroksyyliradikaaleihin ja ne reagoivat herkästi ilman saasteiden kanssa. Aerte AD puhaltaa huoneilmaan keinotekoisesti näitä samoja happiyhdisteitä, joilla ulkoilma pysyy puhtaana ja raikkaana. Laitteiden tuottama hydroksyyliradikaa­lien määrä on tarkkaan laskettu siten, että se on vastaava kuin ulkoilmassa aurinkoisena kesäpäivänä.

Laitteen tehoa on testattu erilaisissa käyttöolosuhteissa. Suomessa hyviä kokemuksia on saatu sisäilmaoireiluun. Sairaaloissa on saavutettu vakuuttavia tuloksia mm. Norovirus epidemioiden torjunnassa.

Aerte AD laitteet on tarkoitettu käytettäväksi tiloissa, joissa haitallisten mikrobien rasite on tavallista suurempi ja joissa halutaan suojella työntekijöitä ja asiakkaita tai potilaita.

Käyttökohteita

 • Kohteet, joissa kärsitään sisäilmaongelmista:
  • toimistot
  • sairaalat
  • koulut ja päiväkodit
  • Infektioiden leviämisen estäminen:
  • vastaanottotilat
  • koululuokat
  • päiväkodit
  • hoivakodit
  • sairaalat

Tämä patentoitu teknologia tehoaa lähes kaikki tunnettuihin mikrobeihin mm. home- ja sieni-itiöt, Norovirus, S. aureus, C. Diff. ja H1N1, sekä vähentävät huomattavasti myös pölyjen ja allergeenien määrää hengitysilmassa. Laitteen teho ja turvallisuus on kansainvälisesti testattu.

UV-C-valolaite desinfioi tehokkaasti

Svetolit UV-laitteet tuhoavat tehokkaasti kaikki haitalliset mikrobit ilmasta ja pinnoilta – helposti ja nopeasti. UV-C (253,7nm) laitteet tuhoavat kertakäsittelyllä tilan sisäilmasta ja pinnoilta 99,9% mikrobeista, oli kyseessä sitten virukset (ml. Covid-19), bakteerit tai itiöt. Käsittelyllä täydennetään tilan mekaaninen puhdistus. Tulos on suoraan verrannollinen käsiteltävän tilan kokoon ja sen desinfiointiin tarvittavaan aikaan.

UV-laitteen toiminta: desinfioitava tila tyhjennetään henkilöistä, eläimistä ja kasveista, jonka jälkeen UV-laite viedään käsiteltävään tilaan, ohjelmoidaan käsittelyaika ja käynnistetään ohjelma. Huoneesta poistumiseen varatun varoajan  jälkeen desinfiointikäsittely alkaa ja sen valmistuttua laite antaa äänimerkin. Tila on heti valmis käyttöön ja sen valmistuttua laite antaa äänimerkin.

Käsittelyn aikana huonetilaan ei saa mennä. Turvallisuuden varmistamiseksi laitteeseen on asennettu liiketunnistin, joka sammuttaa laitteen välittömästi, mikäli tilassa havaitaan liikettä.

Tila on käsittelyn jälkeen heti valmis käyttöön. Esimerkiksi 20–30 m2 toimistotilan desinfiointi on valmis 6-8 minuutissa.

UV-laitteen etuja

 • Helppokäyttöinen ja nopea
 • Tutkitusti tehokas ja turvallinen
 • Desinfioi tilan kaikki pinnat, myös tekstiilit
 • Ei jätä ainejäämiä pinnoille
 • Tilat turvalliset käyttää välittömästi käsittelyn jälkeen.
UV-valolla toimistotilan desinfiointi
Kysy lisää!

Sisäilmatutkimus

Luotettava, nopea ja yksinkertainen menetelmä sisäilmatutkimuksen tekemiseen.

Teemme sisäilman toksisuuden tutkimuksia Elisa Aattelan kehittämällä huurrevesimenetelmällä, joka on luotettava, nopea ja yksinkertainen. Koulutetut työntekijämme ottavat näytteet ja lähettävät ne Tampereen yliopiston laboratorioon tutkittaviksi. Saat sieltä raportin tuloksista. Halutessasi saat meiltä ohjeet jatkotoimenpiteisiin.

Kysy lisää!
Huurrekeräin

Tutustu myös näihin palveluihimme

Kuivajääpuhallus

Kuivajääpuhallus on nopea menetelmä lähes kaikkien kohteiden puhdistamiseen.

Lue lisää!

Ylläpitosiivoukset

Sopimussiivousta tarjoamme jatkuvaa siivousta tarvitseviin asiakaskohteisiin.

Lue lisää!

Lattioiden
huollot

Hoidamme kaikki lattianne, materiaaleista riippumatta. Teemme perinteisiä lattioiden pesuja ja vahauksia ja pesemme kokolattiamatot.

Lue lisää!