HySprayn avulla voidaan huonetilan pinnat ja ilma desinfioida helposti ja nopeasti

Laitteen teho perustuu vetyperoksidiin, jota laitteen avulla puhalletaan huonetilaan. Käsittely on nopea ja jo reilun tunnin kuluttua käsittelystä huone voidaan ottaa uudelleen käyttöön.

HySpray tehoaa tutkitusti mm. seuraaviin mikrobeihin: Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus, Escherichia coli EHEC, Aspergillus niger, Clostridium difficile, Penicillium SPP, Norovirus, Bacillus Stearothermophilus.

Laite soveltuu hyvin puhdastilojen desinfiointiin, sillä puhdistustulos voidaan myös mitata Hycontrol mittalaitteella ja mittaustulokset jäävät laitteen muistiin. Mittalaitteen tiedoista saadaan tulostettua tarkka puhdistusraportti, jolla voidaan todentaa tilan ilman ja pintojen olleen desinfioitu kyseisenä ajankohtana.

HySprayllä voidaan myös käyttää joissakin sisäilmaongelmatiloissa ensipuhdistustoimenpiteenä.

Jatkuvasti puhtaat sisätilat

HySpray-tehopuhdistuksen jälkeen voidaan huoneeseen laittaa ylläpitäväksi laitteeksi Medairin Aerte AD-laite, joka on tarkoitettu käytettäväksi jatkuvasti sisätiloissa. Lue lisää Aerte AD:sta alta!

Aerte AD jatkuvaan sisäilman desinfiointiin

Aerte AD on sisäilman desinfiointiin tarkoitettu laite, jonka teho perustuu hydroksyyliradikaaleihin. Tuote on ensisijaisesti kehitetty epidemioiden ehkäisyyn ja siihen tarkoitukseen laitteita on monissa maissa asennettu kokonaisiin sairaalaosastoihin. Suomessa laitteesta on huomattu olevan konkreettista ja välitöntä apua sisäilmaongelmista kärsivien oireiluun. Henkilöt, jotka ovat hyötyneet laitteesta, ovat antaneet erinomaista palautetta.

Ilmakehän puhdistautumismekanismi perustuu samoihin hydroksyyliradikaaleihin ja ne reagoivat herkästi ilman saasteiden kanssa. Aerte AD puhaltaa huoneilmaan keinotekoisesti näitä samoja happiyhdisteitä, joilla ulkoilma pysyy puhtaana ja raikkaana. Laitteiden tuottama hydroksyyliradikaa­lien määrä on tarkkaan laskettu siten, että se on vastaava kuin ulkoilmassa aurinkoisena kesäpäivänä.

Laitteen tehoa on testattu erilaisissa käyttöolosuhteissa. Suomessa hyviä kokemuksia on saatu sisäilmaoireiluun. Sairaaloissa on saavutettu vakuuttavia tuloksia mm. Norovirus epidemioiden torjunnassa.

Aerte AD laitteet on tarkoitettu käytettäväksi tiloissa, joissa haitallisten mikrobien rasite on tavallista suurempi ja joissa halutaan suojella työntekijöitä ja asiakkaita tai potilaita.

Käyttökohteita

 • Kohteet, joissa kärsitään sisäilmaongelmista:
  • toimistot
  • sairaalat
  • koulut ja päiväkodit
  • Infektioiden leviämisen estäminen:
  • vastaanottotilat
  • koululuokat
  • päiväkodit
  • hoivakodit
  • sairaalat

Tämä patentoitu teknologia tehoaa lähes kaikki tunnettuihin mikrobeihin mm. home- ja sieni-itiöt, Norovirus, S. aureus, C. Diff. ja H1N1, sekä vähentävät huomattavasti myös pölyjen ja allergeenien määrää hengitysilmassa. Laitteen teho ja turvallisuus on kansainvälisesti testattu.