Tehokas, nopea ja hellävarainen puhdistusmenetelmä ilman kemikaaleja tai vettä

Kuivajääpuhallus on tehokas menetelmä, joka soveltuu lähes kaikkien kohteiden puhdistamiseen. Puhdistettavaan kohteeseen puhalletaan paineilmalla kuivajääpellettejä, jotka on valmistettu teollisuuden sivutuotteena talteen otetusta hiilidioksidista. Puhalluksen -79 asteen lämpötila jäädyttää lian, joka halkeilee ja irtoaa kohteesta helposti. Lika putoaa maahan ja sen voi lakaista pois. Hiilidioksidi puolestaan haihtuu ilmaan, kosteutta ei synny, eikä muutakaan ylimääräistä jätettä tai jäämiä.

Menetelmällä puhdistaminen on nopeaa: esimerkiksi puhdistettavia koneita ja moottoreita ei tarvitse purkaa, ja suojauksen tarve on minimaalinen. Puhdistus ei kuluta kohteen pintoja.

Kuivajääpuhallus toimii myös erinomaisena desinfiointi- ja hajunpoistomenetelmänä.

VUOKRAUS

Jos haluat itse hoitaa puhdistuksen, vuokraamme myös Kärcherin kuivajääpuhalluslaitetta omaan käyttöön. Vuokrauksen hinta 280 €/vrk + alv. 24 % (sis. laite+kompressori).

Yhteistyössä V-S Proservice Oy:n kanssa.

Hinta ei sisällä jäätä, jään kilohinta on 1,65 €/kg (+ alv. 24 %), menekki yleensä 40-100 kg/h. Jään kulutus riippuu puhdistettavasta kohteesta. Kompressorin polttoaine ei sisälly konevuokraan vaan veloitetaan erikseen kulutuksen mukaan.

Kuivajääpuhalluslaite

Kysy lisää!

Puhdistaa

  • kaikenlaiset kohteet: koneet, robotit, sähkölaitteet, painokoneet, muotit, työkalut, ajoneuvot, veneet, ravintolakeittiöt, kiinteistöt
  • kaikenlaiset materiaalit: metalli, muovi, puu, kivi, lasi, betoni, tiili, tekstiili

Poistaa

  • öljyt, rasvat, maalit, liimat, painovärit, homeet, kalkin, purukumin, uretaanin, betoni- ja hitsausroiskeet, graffitit, savuvahingot, hajuhaitat

Kuivajääpuhallus käynnissä

Tutustu myös näihin palveluihimme

Ylläpitosiivoukset

Sopimussiivousta tarjoamme jatkuvaa siivousta tarvitseviin asiakaskohteisiin.

Lue lisää!

Lattioiden
huollot

Hoidamme kaikki lattianne, materiaaleista riippumatta. Teemme perinteisiä lattioiden pesuja ja vahauksia ja pesemme kokolattiamatot.

Lue lisää!

Loppusiivoukset

Uudisrakennusten ja saneerauskohteiden rakennusaikaiset siivoukset ja loppusiivoukset.

Lue lisää!