Monipuoliset painepesut ja graffitien poistot

Polttomoottorikäyttöinen liikkuva painepesuriyksikkömme on tehokas työkalu. Ammattilaisemme osaavat arvioida parhaat työtavat ja puhdistusaineet, joilla ei aiheuteta vahinkoa puhdistettavalle pinnalle.

Painepesulla puhdistamme mm. kiinteistöjen kattoja, julkisivuja sekä erilaisia seinä- ja lattiapintoja. Teemme myös pystyrännien puhdistukset, teollisuushallien, varastojen, parkkihallien, biojätepisteiden, lastauslaitureiden, tuotantolinjojen ja veneiden pesut.

Kuuma vesi puhdistaa paineella tehokkaasti ja nopeasti

Kuumapesukärry on siirrettävissä kätevästi ja joutuisasti eri kohteisiin. Sen paineletku ulottuu 30 metrin päähän. Laitteen teho on säädettävissä, maksimissaan se on 350 baria. 500 litran vesisäiliö mahdollistaa n. 30 minuutin käytön täydellä teholla. Erillistä voimanlähdettä ei tarvita.
Kuumapainepesu on huomattavasti nopeampaa kuin tavallinen painepesu, ja lopputulos on ekologisempi ja parempi. Käsiteltävä pinta myös kuivuu nopeammin.

Puhdistaa

kaikenlaiset kuumaa vettä kestävät kohteet: rakennusten julkisivut, katot ja pihat, aurinkopaneelit, syöksytorvet, kiveykset ja käytävät, kuljetuskalustot, autot, veneet, ostoskärryt

Poistaa

graffitit, rikkaruohot, pinttyneen lian, rasvan, purukumin

Graffitien poistoon kuuluu sopimuksen mukaan
  • maalin- ja tussinjälkien poisto oikeilla kemikaaleilla
  • painepesu
  • pinnan suojaus suoja-aineella
Painepesuun kuuluu sopimuksen mukaan
  • tilan suojaus
  • pesupaineen ja -aineen valinta kohteen mukaan
  • kohteen pesu
  • mahdolliset jälkikäsittelyt
Kysy lisää!

Vuokraus

Haluatko hoitaa puhdistuksen itse? Vuokraamme Kärcherin kuumapesukärryä myös omaan käyttöön. Vuokra on 320 € / vrk (alv 0 %), lisävuorokaudet 230 € / vrk. Pidempiaikaiset vuokraukset tarjouksen mukaan. Koneen polttoaine ei sisälly konevuokraan, vaan veloitetaan erikseen kulutuksen mukaan.

Yhteistyössä V-S Proservice Oy:n kanssa.

Tutustu myös näihin palveluihimme

Yläpölyjen
siivoukset

Hoidamme hyvinkin hankalat ja korkealla sijaitsevien yläpölyjen siivoukset.

Lue lisää!

Annostelijat
ja aineet

Toimitamme laadukkaat Pure Northin saippuoiden ja desinfiointiaineiden annostelulaitteet ja -aineet toimipaikallesi.

Lue lisää!

Sisäilmatutkimus

Teemme sisäilman toksisuuden tutkimuksia Elisa Aattelan kehittämällä huurrevesimenetelmällä, joka on luotettava, nopea ja yksinkertainen.

Lue lisää!