KLV-palvelu ylläpitää puhtautta Pyhärannassa

Pyhärannan koulu

Rohdaisten koulu, 128-vuotias alakoulu Pyhärannan kauniissa Mannerveden äärellä, on nyt entistäkin siistimmässä kunnossa KLV-palvelun toimesta. Pyhärannan kunnan järjestämässä tarjouskilpailussa voittanut KLV-palvelu on ottanut vastuulleen koulun, Tuiskurannan päiväkodin sekä paikallisen terveyskeskuksen siivouksen.

”Rohdaisten koulussa yhdistyvät nuorekas, ajanmukainen, välittävä ja ahkera koulunpito, joka tarjoaa alakouluikäisille oppilaille mahdollisuuden turvalliseen ja yksilöstä huolehtivaan oppimiseen”, kuvataan Pyhärannan nettisivuilla.

KLV-palvelu aloitti kolmen kohteen siivouksen vuoden vaihteessa ja tähän mennessä toiminta on sujunut erinomaisesti. Yritys on onnistunut rekrytoimaan paikallisia työntekijöitä, mikä on vahvistanut yhteistyötä entisestään. KLV-siivouspalvelun edustajat iloitsevat paikallisten asiantuntijoiden ammattitaidosta ja vakuuttavat, että meno ja meininki Pyhärannassa ovat erilaisia verrattuna kaupunkiympäristöön, mutta erittäin positiivisella tavalla.

”Kaikissa kohteissa on omat erityispiirteensä, ja meillä on jo niin paljon kokemusta vastaavista paikoista, että tavoittelemme julkisen sektorin kohteita hieman etäämpääkin kuin aivan Turun ympäristöstä. Rauma, Uusikaupunki ja Laitila ovat vain pienen matkan päässä”, kertoo KLV-Palvelun edustaja.

Pyhärannasta paljastuu myös mielenkiintoinen yksityiskohta – Traficomin tilastojen mukaan se pitää kolmanneksi eniten rekisteröityjä autoja Suomessa tuhatta asukasta kohden. Vaikka tämä saattaa kertoa etäisyyksistä ja julkisen liikenteen haasteista, se ei ole estänyt KLV-Palvelua tuomasta puhtautta ja ammattitaitoa tähän idylliseen kuntaan.