Kuumapainepesurilla tehokkaasti ja nopeasti puhtaaksi

Siirreltävä Kärcherin kuumapesukärry - myös vuokrattavana

Tehokas  ja liikuteltava kuumapainepesuri  sopii moneen eri käyttötarkoitukseen – kuten graffiteihin ja muihin haastaviin kohteisiin. Kuumapesukärry on siirrettävissä kätevästi ja joutuisasti eri kohteisiin ja toimii myös kaukana vesipisteistä ja voimanlähteistä. Sen paineletku ulottuu 30 metrin päähän. Laitteen teho on säädettävissä, maksimissaan se on 350 baria. 500 litran vesisäiliö mahdollistaa n. 30 minuutin käytön täydellä teholla. Erillistä voimanlähdettä ei tarvita.

Kuumapainepesu on huomattavasti nopeampaa kuin tavallinen painepesu, ja lopputulos on parempi. Käsiteltävä pinta myös kuivuu nopeammin. Kuuma vesi yhdistettynä kovaan paineeseen mahdollistaa onnistuneen tuloksen ilman kemikaaleja.

Menetelmällä voidaan puhdistaa esimerkiksi rakennusten julkisivuja, kattoja ja pihoja, rännien syöksytorvia, aurinkopaneeleja, autoja, veneitä ja ostoskärryjä. Myös rikkaruohot saadaan hävitettyä luonnonmukaisesti.

Graffitien poistamisessa kuumapainepesuri on lyömätön. Se saadaan nopeasti kohteeseen, ja myös itse työ käy nopeasti.

Katso täältä lisätietoa.

VUOKRAUS
Vuokraamme kuumapesutraileria myös omaan käyttöön. Vuokra on 320 € / vrk (alv 0 %), lisävuorokaudet 230 € / vrk. Pidempiaikaiset vuokraukset tarjouksen mukaan. Koneen polttoaine ei sisälly konevuokraan, vaan veloitetaan erikseen kulutuksen mukaan.

Yhteistyössä V-S Proservice Oy:n kanssa.

Kysy lisää!